Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jun 30, 2018

Gänget bakom Måndag bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden Månad. Det var det andra avsnittet av podden och släpptes i juni månad 2017. Eftersom Islands nationaldag är 17:e juni och både Armann och Jofi har isländskt påbrå fick temat bli Island. Måndagsgänget svarar på frågor...


Jun 24, 2018

Johannes informerar allmänheten om vad man bör se upp med efter veckans dödsskjutningar i Malmö, Anton reder ut den påstådda hatstormen mot Hanna Marklund och Armann gör detsamma med debatten som uppstått efter de rasistiska påhoppen på Jimmy Durmaz. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jun 17, 2018

Jofi berättar om hur Sommar i P1 infiltrerats av mordpoddar, Petrina förklarar vad den colombianska polisen gör i Småland, och Krizze tar sig an ämnet regnbågsfärgade skosnören i fotbolls-VM. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jun 10, 2018

Armann pratar om skogsbränder, Anton ger sin syn på näthat efter statsminister Löfvens tal på nationaldagen och Petrina säger sanningen om veckans hatstorm mot Ben & Jerry's. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jun 3, 2018

Jofi pratar om Uppdrag Gransknings program om Fredrik Virtanen och Cissi Wallin, Armann funderar kring Danmarks "slöjförbud" och Petrina har tänkt på om kriget kommer. Allt detta och kanske korta nyheter i veckans MÅNDAG.