Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Aug 28, 2018

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden MÅNAD. Det var det fjärde avsnittet av podden och släpptes i augusti månad 2017.

Eftersom augusti är främst känd som den månad då skolan drar igång fick temat bli skolgång och vi svarar på frågor på ämnet ställda av våra...


Aug 26, 2018

Jofi pratar om JAS-planet som kraschade, Petrina undrar vilket parti hon ska rösta på, vår gäst Albin funderar över Marc Dutrouxs brev till sina offer och Anton tar upp ryktena kring nya James Bond-filmen. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Aug 19, 2018

Armann pratar om veckans bilbränder, Anton tar upp homofobin inom idrotten och Petrina funderar kring överviktiga munkar. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Aug 12, 2018

Armann kommenterar på forskarnas domedagsprofetior, Jofi gör en studie i blocköverskridande kärlek och Anton pratar om att det blir allt vanligare bland kristna att tatuera sig. Allt detta och ett bonusinhopp av ingen annan än Petrina i något låg volym i veckans MÅNDAG.


Aug 5, 2018

Jofi tar upp polisens tragiska dödsskjutning i veckan, Armann har tittat på dokumentärfilmen om Socialdemokraternas bruna historia och Petrina har ett och annat att säga till alla inblandade i gnället på Bo01. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.