Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Sep 30, 2018

Jofi analyserar Brett Kavanaughs svar i utfrågningen om de sexuella övergrepp han anklagats för, Anton har tagit fram förslag för hur Sverige kan be om ursäkt till Kina och Armann har lite tankar kring den ryska aktivisten som bekämpade manspreading. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Sep 28, 2018

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden MÅNAD. Det var det femte avsnittet av podden och släpptes i september månad 2017.

Eftersom september innehåller datumet den elfte och därmed är en känd terror-månad fick temat bli just terrorism, och vi svarar på frågor på...


Sep 23, 2018

Petrina pratar om Kamratpostens undersökning om vem barn helst vill prata med om sina problem, Anton tar upp kramförbudet i Danmark, Elinor funderar på diplomatkrisen med Kina och Jofi har hittat en norsk dudebro. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG!


Sep 16, 2018

Armann ger tips till unga killar med potensproblem, Petrina pratar om perversa läkare och Anton reder ut barnsligheten i världens största hiphopbeef. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Sep 9, 2018

Jofi lägger fram olika teorier om vem som ligger bakom hoten mot Jimmie Åkesson, Petrina riktar några väl valda ord till folk som uttrycker en fruktan för valets utgång och Armann hjälper oss reda ut en gång för alla vem som är snyggast av Annie Lööf och Ebba Busch Thor. Allt detta och korta nyheter i...