Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Nov 25, 2018

Petrina pratar om amerikanen som blev mördad av en isolerad ursprungsbefolkning på en indisk ö, veckans vikarie Jonatan Unge genomskådar vilka töntar Uppsala Tingsrätt är och Armann har tittat på ett nyhetsinslag om skånska sopor. Allt detta och ett ovanligt långt och innehållsrikt eftersnack i veckans MÅNDAG.


Nov 18, 2018

Armann har en lösning på SSU-problemet, Petrina recenserar i sedvanlig ordning ett nytt bordellkoncept i Finland och Jofi pratar om den nya folksjukdomen Snapchat-dysmorfofobi. Allt detta och lite till i veckans MÅNDAG.


Nov 14, 2018

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva bonuspodden MÅNAD. Det var det sjunde avsnittet av podden och släpptes i november månad 2017.

Eftersom november 2017 var en månad som helt kantades av #metoo-rörelsen fick ämnet bli just det, och vi svarade på frågor på ämnet ställda...


Nov 11, 2018

Armann pratar om det mystiska föremålet som synts till i vårt solsystem, vikarien Dilan upplyser oss om den obehagliga utvecklingen i militärdiktaturen Thailand och Jofi berättar om det nyaste inom identitetspolitik i Holland. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Nov 4, 2018

Johannes går igenom några av årets kontroversiella Halloween-utklädnader. Veckans vikarie Marcus Johansson ser punkens framtid och Petrina försöker förstå intervjun Nyheter 24 gjorde med dansbandskungen Bert Karlsson.