Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jan 30, 2019

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva bonuspodden MÅNAD. Det var det sjunde avsnittet av podden och släpptes i januari månad 2018.

Eftersom januari är en månad där man precis supit väldigt mycket, kanske har en vit period efter ett naivt nyårslöfte och är allmänt...


Jan 27, 2019

Jofi har lite tankar kring ministerfrisyren alla pratat om i veckan, Armann rapporterar från länderna vid Afrikas horn där man är lite efter och Anton har börjat kolla på den nya dokumentärserien om seriemördaren Ted Bundy. Allt detta och lite till i veckans MÅNDAG.


Jan 20, 2019

Petrina har lite tankar kring Marvels nya icke-binära superhjälte, Anton utreder anklegelserna mot Michael Jackson efter ett uttalande från Macaulay Culkin i en podd och Armann försöker hitta nåt positivt med mexikaner efter veckans bränslestöld som slutade olyckligt. Allt detta och lite till i veckans MÅNDAG.


Jan 13, 2019

Johannes tar oss igenom Sara Skyttedals senaste utspel på Twitter. Anton pratar om Bosse Hanssons misslyckade USA-resa och Petrina har sett dokumentären Surviving R.Kelly. Spoiler. Han är sig lik. Det och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG. 

 

Tack alla som stöttar oss på patreon.com/mandag

För information om...


Jan 6, 2019

Petrina har läst en artikel om nån misshandel i Malmö på nyårsafton, Armann rapporterar om den misslyckade metoo-kampanjen för svenska myndigheter och Jofi tar upp Kevin Spaceys märkliga kortfilm från julafton. Allt detta och lite till i veckans MÅNDAG.