Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Apr 30, 2019

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva bonuspodden MÅNAD. Det var det elfte avsnittet av podden och släpptes i april månad 2018.

Eftersom april associeras med skämt så blev ämnet just skämt och humor. Vi svarade som vanligt på frågor på ämnet ställda av...


Apr 28, 2019

Petrina är orolig efter att ha kollat på dokumentären Dubaitjejer, Jofi har lyckats hitta ett oväntat samband efter Sri Lanka-bombningarna och Armann har äntligen hittat nåt intressant med Kävlinge. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Apr 21, 2019

Jofi avslöjar vem som ligger bakom branden i Notre Dame, Armann försöker förena muslimer och katoliker på Sri Lanka och Petrina reder ut röran med svanskjutningen i Malmö. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Apr 14, 2019

Anton pratar om rödskinnsskandalen på Guldfågeln, Armann börjar berätta om det första fotografiet på ett svart hål men går över till sin New York-resa och Jofi sätter upp en pjäs av ett telefonsamtal från en rånarliga i Linköping. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Apr 7, 2019

Jofi pratar om att Malmös kriminella är utbrända, Anton har sett familjen Jacksons svar på Leaving Neverland och Petrina skapar ordning och reda i skolan. Allt detta i veckans avsnitt av MÅNDAG.

Vi ber om ursäkt för ekot på rösterna och hoppas att avsnittet är till belåtenhet ändå.