Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Dec 25, 2017

Armann pratar om det stora tomtekrigets utgång, Anton ger en nyanserad bild av Postnord och Jofi gör politisk satir med tema julen. Allt detta och lite till i veckans MÅNDAG.


Dec 17, 2017

Armann hittar en lösning på konflikten i Mellanöstern, Anton adresserar problemet med föräldrar som förstör luciafirandet och Jofi listar vinnarna respektive förlorarna i veckans virala video om mobbing. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Dec 10, 2017

Anton diskuterar SVT:s val av julvärdar, Jofi kollat på SVT och fått lära sig om nåt som kallas podcasts och Petrina reflekterar kring årets tema i Musikhjälpen. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Dec 3, 2017

Jofi förvärrar paniken på bostadsrättsmarknaden, Armann snackar Rysslandskopplingar och Petrina ger klarhet i hur det ligger till efter Victoria Secret-skandalen. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Nov 26, 2017

Jofi pratar om det nya stjärnskottet inom SD, Petrina diskuterar Black Friday och Anton rapporterar från miraklet i Östersund. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.