Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

May 28, 2017

Jofi pratar om Cirkus Maximums hantering av sociala medier, Armann riktar blicken mot muslimska turister på Island och Anton korar världens sämsta mamma. Förutom allt detta tar vi också upp terrorattentatet i Manchester. Som vanligt blir det även korta nyheter såklart.


May 21, 2017

Vi följer upp Fallet Kevin. Jofi pratar om mutskandalen i allsvenskan, Petrina synar visselblåsaren Chelsea Manning och Anton ställer sig frågan om SVT kanske har blivit lite för moderna. Allt detta plus korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


May 14, 2017

Avsnitt 7 av podden MÅNDAG! Anton ifrågasätter huruvida Eurovision verkligen är en lika inkluderande tävling som den vill ge sken av. Petrina pratar om E-sport ur ett genusperspektiv och Armann undrar om gatunamn kanske har mer att berätta än vad vi tror. Allt detta samt korta nyheter i ännu ett fullspäckat...


May 7, 2017

Avsnitt 6 av podden MÅNDAG! Anton berättar om svensken som skulle skoja till det på ett flygplan, Jofi om högerextremisten som låtsades vara islamist, och Petrina om hur kroppsaktivister snott förkortningen MFF. Allt detta samt korta nyheter och fågelroast i podden som är statsministerns personliga favorit.