Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Aug 27, 2017

Anton kommenterar veckans jämställdhetsdebatt om skoluniformer, Jofi delar med sig av sina tankar efter McGregor-Mayweather och Petrina gör reklam för den nya spionprogramvaran från Frankrike. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Aug 20, 2017

Anton pratar om de olika terrordåden som hänt i veckan och deras potential att föra samman kulturer, Armann grubblar över de utlovade satsningarna på polisen och Petrina rasar mot Islands krigföring mot Downs syndrom. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Aug 14, 2017

Jofi pratar om det eskalerande ordkriget mellan Donald Trump och Kim Jong-Un, Petrina reder ut friidrottens stora problem med varierande testosteronproduktion en gång för alla och Armann forskar i fenomenet elefanter som hatar indier. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Aug 9, 2017

Vi roastar fyra av våra måndawgs, närmare bestämt de som skänker 10 dollar per avsnitt på patreon och därmed förärats titeln Scooby Doo. Niclas Dahlström, Mattias Svärd, Tobias Nilsson och Mio Geire får sina fiskar varma.


Aug 6, 2017

Jofi pratar om Anders Borgs fylla, Armann tar upp nyheten om björnen på Orsa Rovdjurpark som dödade en skötare och Anton har funderingar kring stavhopperskan Lisa Gunnarssons fiasko i VM. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.