Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Sep 24, 2017

Armann pratar om en isländsk politikerskandal, Petrina undersöker om homosexualitet går att bota i Brasilien och Anton tar upp nyheten om att stå är det nya röka. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Sep 19, 2017

Första avsnittet av MÅNDAG som inte spelats in live inför publik och om man lyssnar får man reda på varför.

Petrina pratar om sugarbabes, Anton tar upp senaste terrorattacken i London och Jofi ger sig på sjukhusclowner. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG!


Sep 14, 2017

Vi roastar fyra av våra måndawgs, närmare bestämt de som skänker 10 dollar per avsnitt på patreon och därmed förärats titeln Scooby Doo. Mattias Risslén, Simon Brorson, Erik Nilsson och Emil Kieri får sin släng av sleven.


Sep 11, 2017

Petrina "Petra" Solange pratar om Peter Jihdes ilska mot Coop, Jofi analyserar den nya filmen Borg och Anton har funderingar kring en misshandel av en präst. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG!


Sep 3, 2017

Jofi förklarar hur det gått inflation i kungabarn, Petrina djupdyker i orkanen Harvey och översvämningar i Indien, och Armann har kollat på Oddasat och rapporterar om senaste nytt från Sapmi. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG, inspelat på BALUNSEN i lördags.