Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Oct 30, 2017

Petrina uppdaterar oss om allt som hänt i samband med #metoo-rörelsen, Armann försöker hitta en lösning på just #metoo-problemet och Jofi avslöjar att han blivit spastisk i tiden och förklarar hur detta är kopplat till en rad olika nyheter. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Oct 23, 2017

Jofi pratar om vem som är bör misstänkliggöras i #metoo gate, Petrina pratar om att vi bör förena sport och politik och Anton berättar vad vi kan lära av Amber Alert. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Oct 15, 2017

Petrina hyllar Malmös egna vardagliga Oceans 11-stöt, Armann avslöjar hemligheten bakom Islands fotbollsframgångar och Anton ger klarhet i vilka halloween-utklädnader som är okej och inte okej att sälja till barn. Allt detta och korta nyheter (plus en extra specialrunda av korta nyheter) i veckans MÅNDAG.


Oct 8, 2017

Anton tar upp det riktiga problemet med turbulensen i Katalonien och skjutningen i Las Vegas, Jofi går igenom samtliga nyheter som är aktuella i Göteborg och Armann rapporterar från veckan vars tema varit att upmräksama flock. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Oct 2, 2017

Andra avsnittet av MÅNDAG som inte spelats in live inför publik och om man lyssnar får man som vanligt reda på varför. Dessutom gör den fantastiskt roliga Krisse Jonzon Måndags första vikarieinhopp.

Jofi pratar om Hugh Hefners och Magdalena Ribbings tragiska bortgångar, Krisse kopplar veckans temadagar till...