Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Feb 25, 2018

Andra avsnittet av Måndag som gästas av en vikarie, denna gång den fantastiska Clara Kristiansen. Dessutom gör bra ljudkvalitet comeback!

Jofi berättar om veckans anklagelser mot Elisabeth Massi Fritz, Clara pratar om kommunalpolitiker i Malmö som är down with the kids och Petrina ger sin syn på pannkaksstadens...


Feb 19, 2018

Johannes berättar om den nya Stockholmstrenden som drabbat Värmland och Dalarna hårt, Anton tar upp den allt mer utbredda rädslan för alarmism och Armann tar Sveriges parti efter en svenskfientlig debattartikel. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

Vi ber om ursäkt för att det blev dålig ljudkvalitet...


Feb 11, 2018

Armann spekulerar kring ett terrordåd som ska ha ägt rum i Stockholm, Anton ställer sig kritisk till vinter-OS och Petrina ger sin syn på allmän screening. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Feb 4, 2018

Petrina pratar om regeringens nejsägande i surrogatfrågan, Anton tar upp Arbogakvinnans nästa karriärsdrag som rehabiliteringsprogram och Armann spekulerar i effekterna kring Spice Girls återförening. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.