Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

May 31, 2018

Gänget bakom Måndag bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden Månad. Detta är det allra första avsnittet av podden och släpptes i maj månad 2017. Eftersom 1 maj är arbetarnas dag fick temat för detta avsnitt vara jobb och utbildning, och Måndagsgänget pratar om sina egna erfarenheter...


May 27, 2018

Jofi pratar om tidningen Filters påstådda lösning på Palmemordet, Anton spekulerar kring nyheten att paret Obama signat kontrakt med Netflix och Armann pratar om oron i Staffanstorp. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


May 20, 2018

Jofi pratar om det så kallade sagobröllopet, Clara propagerar för brottslighet i Malmö och Petrina snöar in på ämnet manshoror. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


May 13, 2018

Armann försöker tolka den vinnande låten i Eurovision, Petrina tipsar om hur man kan se om en kvinna är äkta eller inte och Anton spekulerar kring Adeles skandalfest. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


May 6, 2018

Anton analyserar Stefan Löfvens första maj-tal, Petrina pratar om fattigpensionärer och Jofi djupdyker i skandalen kring Donald Trump och Stormy Daniels. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.