Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jul 29, 2018

Jofi pratar om Priderörelsens relevans i framtiden, Anton analyserar Facebooks börsras och Petrina tar upp nyheten om zebra-åsnan. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jul 28, 2018

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden MÅNAD. Det var det tredje avsnittet av podden och släpptes i juli månad 2017. Eftersom juli är den bögigaste månaden, med Pride-festivaler och grejer, så blev temat HBTQ och vi svarar på frågor på ämnet ställda av våra...


Jul 22, 2018

Anton tar upp det oacceptabla språkbruket i Pernilla Wahlgrens och Soffipropps podd, Jofi ger ett sött ansikte till brändernas offer och Armann pratar om hjälp Sverige får och inte får från andra länder att släcka bränderna. Allt detta dessutom en sprillans ny garnvänlig låt i veckans MÅNDAG.


Jul 15, 2018

Armann ger oss senaste nytt om radikalisering och reflekterar kring sommarvädret. Petrina ger marknadsföringstips till Thailand och berättar om den senaste hjältenyheten från QX. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jul 8, 2018

Armann ger sitt objektiva utifrånperspektiv på drevet mot Mr Cool, Petrina berättar om det thailändska pojkfotbollslaget som fastnade i en grotta och Jofi ger oss det senaste nytt från nya Almedalen. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.