Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Oct 28, 2018

Petrina porträtterar personen bakom smeknamnet "the MAGA bomber", Jofi tar upp den skolstrejkande 15-åriga klimatradikalen med Aspergers och Armann ger tips till Skolverket om hur man blir mer inkluderande mot barn med lågutbildade föräldrar. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Oct 21, 2018

Armann ger tips till forskare som utsätts för hatkampanjer, Petrina gör det samma till apotekare som utsätts för rasistiska utspel i sitt arbete och Anton tar upp det stora TV-bråket mellan Anna Anka och nån annan svensk Hollywoodfru. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Oct 20, 2018

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva bonuspodden MÅNAD. Det var det sjätte avsnittet av podden och släpptes i oktober månad 2017.

Eftersom oktober är månaden då man gör ond bråd död till en festlighet så blev temat halloween och skräckfilm, och vi svarar på frågor...


Oct 14, 2018

Petrina har en del funderingar kring årsdagen av #metoo, Armann berättar om ett slagsmål i publiken på en symfonikonsert och Jofi spinner vidare på nyheten om att Kanada i dagarna legaliserar cannabis. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Oct 7, 2018

Petrina reagerar på reportaget om hipsterbordellen i Tyskland, Jofi har observerat lite diktaturers diktaturande och Armann har tankar kring den stora UFC-fighten. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.