Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Mar 31, 2019

Pga full hårddisk och otur får vi denna vecka förlita oss på en backupinspelning. Det innebär att du som lyssnar hemma får samma sunk-upplevelse som livepubliken. Avsnittet är lika kul som vanligt! 

Veckans vikarie Markus Johansson berättar hur en framtid med strängare upphovsrättslagar kommer se ut med tanke...


Mar 25, 2019

Armann pratar om att samerna vill ha en ursäkt, Anton hjälper Maddie-utredarna och Petrina har idéer kring mat och slagsmål. Allt detta i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Mar 20, 2019

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva bonuspodden MÅNAD. Det var det elfte avsnittet av podden och släpptes i mars månad 2018.

Eftersom påsken står för dörren och då äter man sig tjuck som en gris fick ämnet bli mat och godis. Vi svarade som vanligt på frågor på ämnet...


Mar 17, 2019

Jofi går utförligt igenom varför han blev så illa berörd av terrordådet på Nya Zeeland, Petrina tar upp ett mycket viktigt och bortglömt perspektiv i klimathysterin och Armann passar på att smyglansera "Armann-metoden" efter den senaste dystra rönet om ägg. Allt detta och mycket mer i veckans MÅNDAG.


Mar 10, 2019

Armann hyllar feminister efter internationella kvinnodagen, Petrina har fått nog av scouter och andra barn som leker och Jofi har lägger fram nya bevis för att alla talar sanning i skandalen kring Eskil Erlandssons som uppdagades i veckan. Allt detta och mycket mer i veckans MÅNDAG.