Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

May 26, 2019

Anton berättar om senaste tafsskandalen inom SD och hittar paralleller mellan olika svenska politiker och Family Guy-karaktärer, Petrina följer upp svanskjutningen som skakade om Malmö för ett tag sedan och Armann diskuterar Game of Thrones-avslutningen (Spoiler alert!). Allt detta och lite till i veckans avsnitt...


May 19, 2019

Måndag är tillbaka inför livepublik på Rex Pizzeria efter förra veckans teknikhaveri och fick denna gången äran att gästas av Simon Gärdenfors.

Både Petrina och Simon har funderingar kring abort efter Alabamas nya lagförslag, Anton har efter Sverigedemokraternas valkampanj upptäckt att han varit...


May 12, 2019

P.g.a. teknikstrul kunde detta avsnitt inte spelas in live inför publik på Pizzeria Rex som vanligt, så det fick bli ett studioavsnitt istället. En ny vikarie fick dessutom göra sin debut i Måndag, nämligen Terése Björk (även känd som Tess och Art by Björk).

Armann har berättar om den nya formen av chicken...


May 5, 2019

Jofi har funderingar kring Jan Björklunds och Jimmie Åkessons gemensamma turné, Anton tar reda på hur bra Miljöpartiets förslag om att förbjuda gruppsex egentligen är och Armann har åsikter om en bok om Uganda som han inte läst. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.