Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Dec 27, 2020

Armann oss det senaste inom britt-nytt, Petrina levererar sin syn på hederskulturen i Danderyd, och Jofi går igenom facit för den extremt förutseende tävlingen MM-XX! Allt detta och lite till i årets allra sista Måndag.

Stötta podden med på www.patreon.com/mandag och köp allt du nånsin kan behöva på


Dec 20, 2020

Det sista avsnittet av Måndag innan jul är lite annorlunda - vi har bjudit in mikrobiologen Farshid Jalalvand för att svara på våra och lyssnarnas frågor om pandemin och vaccin. Allt så att du ska kunna fortsätta ha Måndag  som din ENDA nyhetskälla.

Stötta podden www.patreon.com/mandag så kan du lyssna på...


Dec 13, 2020

Armann spekulerar om de ”mystiska” monoliterna som dyker upp lite runt om, Petrina ger nyttiga tips till straighta singlar som inte får ligga under pandemin, och Jofi försöker lösa kungafamiljens problem som följt med de senaste restriktionerna. Allt detta och en del annat i veckans avsnitt av din enda...


Dec 6, 2020

Jofi använder nyheten om den instängda 40-nånting-åringen (som inte var instängd) som svepskäl för att smutskasta andra nyhetskällor än MÅNDAG, veckans vikarie Jonatan Unge ger ett värdefullt tips till den ungerska EU-parlamentarikern som blev arresterad på en bordell i Bryssel, och Armann har gjort en...


Nov 29, 2020

Petrina singlar slant om vem hon stöttar konflikten mellan samer och skogsavverkare, veckans vikarie Eva Solér ger oss alla de senaste USB-relaterade nyheterna, och Armann kommenterar Ulrika Jonssons kommentarer om J-Lo’s onaturliga kropp.

Allt detta och förvirrad sten sax och påse i senaste MÅNDAG som du kan och...