Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Nov 29, 2020

Petrina singlar slant om vem hon stöttar konflikten mellan samer och skogsavverkare, veckans vikarie Eva Solér ger oss alla de senaste USB-relaterade nyheterna, och Armann kommenterar Ulrika Jonssons kommentarer om J-Lo’s onaturliga kropp.

Allt detta och förvirrad sten sax och påse i senaste MÅNDAG som du kan och...


Nov 23, 2020

Petrina förutspår hur hemkörning av alkohol kommer förändra våra liv, veckans vikarie Kristoffer Jonzon rapporterar om missöden med magnetröntgen, och Jofi berättar om både årets julklapp och årets julvärd. Allt detta och lite vinylknaster i senaste MÅNDAG som du stöttar på patreon.com/mandag.


Nov 16, 2020

Jofi reflekterar kring det nya förbudet mot att servera alkohol efter kl. 22, Armann som fortsätter på förbudstemat tar upp regeringens lagförslag om självmordshets , och Petrina ger tips till Italien gällande deras 57 vaggor för övergivna spädbarn. Allt detta och en del annat i senaste avsnittet av...


Nov 9, 2020

Jofi analyserar resultatet från det amerikanska presidentvalet, Armann försöker ta reda på vilka som är ”superspridare” av covid-19, och Petrina presenterar lösningen på problemet med talliga kockar och poliser. Allt detta och en del annat i senaste avsnittet av MÅNDAG.

Stötta podden med på


Nov 1, 2020

Armann går igenom vem man ska rösta på i det stora presidentvalet på tisdag, Petrina pitchar några fantastiska TV-programidéer med återvändande IS-kvinnor i fokus, och Jofi berättar om märkliga rockader som så kallade ”andra nyhetskällor än Måndag” ägnar sig åt. Allt detta och en del annat i...