Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Mar 27, 2022

MÅNDAG är tillbaka i källaren på REX PIZZERIA i Malmö!

Armann avväger för- mot nackdelarna med att byta till sommartid, veckans vikarie Lovisa Henriksson har gjort en lista över vad hon ser mest fram emot med kriget och Jofi uppmärksammar dom som dött i rättan tid.

Stötta podden på patreon.com/mandag så...


Mar 20, 2022

Detta avsnitt spelades OCKSÅ in i Göteborg på Contrast inför en jävla massa härliga göteborgare med feta alkoholproblem, precis som förra veckans avsnitt (som dock var Patreon-exklusivt).

Petrina har agerat i linje med svensk flyktingpolitik och hjälpt flyktingar från Ukraina. Veckans vikarie Filip Hjelmér...


Mar 13, 2022

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Stort tack till alla er som stöttar podden! Utan alla er hade denna podden inte funnits eller hade ni fått utstå reklam för försäkringsbolag och hemorojdsalvor stup i kvarten.

Veckans avsnitt spelades in i Göteborg på Contrast inför en jävla massa härliga...


Mar 6, 2022

Jofi har haft ett misstänkt föremål på sin gata men vill ändå inte ha sin mungo med till skyddsrummet, Armann letar febrilt för att försöka hitta en enda positiv nyhet och Petrina lyckas hitta enda positiv nyhet i sportens värld. Allt detta och massa mer i avsnitt 255 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden...