Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Sep 25, 2022

Jofi ger dig tips för att klara elkrisen, Armann försöker lösa fallet med den mystiska explosionen i Sorsele, och veckans vikarie Kristoffer Jonzon berättar om att schackvärlden drabbats av en buttplug-skandal. Allt detta och mycket mer i din enda nyhetskälla MÅNDAG.

 

Stötta podden på patreon.com/mandag och...


Sep 18, 2022

283. Muslimska barn hos Bingo Rimér
MÅNDAG A.K.A bästa podden A.K.A din ENDA nyhetskälla är tillbaka med ett studioavsnitt därför ATT! Dessutom är det ett PATREON-EXKLUSIVT avsnitt!

Jofi avslöjar varför han bröt mönstret och inte röstade på Partiet Nyans i kommunvalet, Armann reflekterar över det...


Sep 11, 2022

Måndag är tillbaka med ännu ett studioavsnitt eftersom vi glömt boka Rex källare, denna gången med den eminenta Felicia Jackson som vikarie. 

Petrina stör sig på folk som inte vet hur man röstar, Felicia reder ut vem som får och inte får gnälla efter valet och Armann berättar om mordet som skakade Island...


Sep 4, 2022

Vi är tillbaka på hemmaplan med ett hemmaavsnitt av MÅNDAG. Jofi berörs av en sorgesam historia om den enda barnfru-fria indiska restaurangen på Möllan. Petrina tycker att djur är mer att lita på än bottar inför valet. Och så förutspår vi vilka politiker som kommer göra sig bäst på onlyfans och ger...