Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Apr 30, 2023

Armann reder ut vad alla svenskar enigt ska tycka angående majblomme-killen, Petrina inser fördelarna med äldre världsledare och Jofi berättar om den moderata lösningen på alla dina problem: Våningssäng!

Allt detta och psykisk sjukdom i avsnitt 315 av BÄSTA PODDEN och DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden...


Apr 23, 2023

Jofi upptäcker att Youtube-kändisar funkar för att uppmärksamma krigshärdar, Petrina pratar om den ”vilda” tågstrejken i Stockholm och Armann spekulerar kring den nya drogen som skickat fem rusa-firande norska ungdomar till sjukhuset.

Allt detta och Ulf Olssons oskuld i avsnitt 314 av BÄSTA PODDEN och DIN...


Apr 16, 2023

I veckans avsnitt av MÅNDAG lanserar Armann sin teori om framgång efter tungsugar-gate.
Petrina har läst Johan Phersons tweet om förarbrist och arbetslösa och passar även på att påminna om dom oskrivna regler som gäller på Öresundståg inför sommarens resor. 
Jofi berättar om för- och nackdelar med att bo...


Apr 9, 2023

Petrina ger tilps på hur Mjölby kommun kan marknadsföra sig utan att visa upp en falsk bild.
Jofi är inte förvånad över att robotjournalisterna tar över och Tomas Högblom pratar om socker och varför svenskar tycker att gott är äckligt. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Måndag! 

Full tillgång till...


Apr 2, 2023

Veckans vikarie Simon ”Chippen” Svensson sågar exakt allt med Janne och Bojans försoning vid fotknölarna, Armann ifrågasätter faran med Tiktok och Jofi granskar detaljerna kring de nedstängda frisörsalongerna på Möllan.

Allt detta och lim-relaterade ordvitsar för den som lyssnar hela vägen till slutet, i...