Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jun 30, 2024

Jofi ger demokraterna i USA en uppenbar lösning på problemet Joe Biden, veckans vikarie Lovisa Henriksson ger det senaste från den nya dejtingmarknaden och Armann agerar PR-konsult och krishanterare åt Max Hamburgerkedja.

Stötta podden på https://www.patreon.com/mandag, så får du tillgång till de...


Jun 23, 2024

Denna veckans avsnitt av Måndag är PATREON-exklusivt. Bara för dom med ett människovärde med andra ord. Du som lyssnar här saknar människovärde och kan därmed bara höra introsnacket. Du kan dock skaffa dig ett människovärde och höra hela avsnittet (samt alla andra Patreon-exklusiva avsnitt vi gjort) om du...


Jun 17, 2024

Jofi snackar om fångutbytet Sverige har gjort med Iran och konstruerar en ny game show, Armann blir inte upprörd på kriminella gäng som hotar fåglar, och vår sportkorre Eva Solér rapporterar om svenska protester i såpan friidrotts-EM. Allt detta samt Kalvinknatet, rotaryklubbars presenter, och mycket annat i...


Jun 10, 2024

Veckans vikarie Viktor Carlsson rapporterar från SVT:s EU-valvaka, Jofi berättar om avlidna rappare och dietister, och Armann ifrågasätter den växande spanska turismilskan och hittar en lösning på torkan i torra länder. Och så snackar vi lite om snälla vakthundar och fågel-slagge.


Stötta podden på 


Jun 3, 2024

Här kommer ett avsnitt som du bara kan höra i sin helhet om du stöttar podden på Patreon. Om du inte gör det men vill höra hela avsnittet plus alla andra Patreon-exklusive avsnitt vi gjort, då är det läge att gå in på https://www.patreon.com/mandag och bli patron NU!

Petrina har fått nog av djurägare som...