Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jan 28, 2018

Jofi pratar om Ingvar Kamprads bortgång, Armann vill ta bort skammen från SVT-programledaren och Petrina tar upp kopplingarna mellan fritidsgårdar och kriminalitet. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jan 21, 2018

Jofi går in på hur en svensk militärinsats mot brottslighet skulle bli i praktiken, Anton berättar om bölandet som blev idrottsgalans stora snackis och Armann löser ännu en komplex väpnad konflikt. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jan 14, 2018

Anton går till botten i H&M-gate, Petrina ger sin personliga aspekt på den nya graviditetsappen och Jofi gör ett avslöjande som rör det finaste priset vi har inom idrott. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jan 7, 2018

Armann berättar sanningen om Islands påstådda lagstiftning om lika lön för könen, Jofi rapporterar om hot och hyss från Malmö och Petrina ger det senaste nytt inom hälsa. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.


Jan 1, 2018

Petrina föreslår nytt system för åldersgränser efter att TV4's tittare rasat, Armann pratar om de senaste forskningsrönen inom hänthet och Anton ger sin syn på dubbla måttstockar i stans största hora-gate. Allt detta och julklappssnack i veckans MÅNDAG.