Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Dec 29, 2019

Veckans avsnitt har ett årskröniketema, och spelades in som andra delen i uppesittarpodden som hölls på Nöjesteatern 21 december.

Förutom alla ordinare medlemmar från Måndag så medverkar Eva Solér, Ola Söderholm och Henrik Mattisson.

Anton sammanfattar Greta Thunberg-året och drar några skämt från hans...


Dec 23, 2019

Veckans avsnitt har ett jultema, och spelades in som första delen i uppesittarpodden som hölls på Nöjesteatern 21 december.

Förutom alla ordinare medlemmar från Måndag så medverkar både Kristoffer Jonzon och Viktor Carlsson.

Petrina tar upp förändringar inom luciafirande och ger sin syn på det, Viktor...


Dec 15, 2019

Veckans vikarie och juridikexpert Viktor Carlsson går igenom veckans omskrivna domar, Petrina har grävt fram den oberoende journalistens dödsbrev och Jofi har sett lite av Nobelprisgalan och tar oss igenom Peter Handkes tacktal.


Dec 8, 2019

Jofi analyserar hur det går när Malou von Sivers pratar med gangsterrappande barn, Dilan berättar om förtrycket mot väluppfostrade tjejer från Kungsholmen, och Petrina har spanat in underliga bröllopstrender i Indien. Allt detta och lite till i ett nytt avsnitt av din enda nyhetskälla.


Dec 1, 2019

Armann sammanfattar terrorveckan och sätter betyg, Jofi pratar om allt hat Zlatans och framförallt hans staty har fått, och veckans vikarie Eva Solér berättar hur Malmö FF's beslut om att starta damverksamhet påverkar henne. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.