Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jun 30, 2019

Armann pratar om nya progressiva lagar på Island, Jofi analyserar Sveriges misslyckade OS-ansökan, och Petrina har grävt sig djupt ner i stripp-träsket. Dessutom blir det en hel del förtal av en nytillträdd partiledares livspartner. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Måndag.


Jun 26, 2019

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva bonuspodden MÅNAD. Det var det trettonde avsnittet av podden och släpptes i juni månad 2018.

Ämnet denna gång var festivaler och allt som hör därtill. Vi svarade som vanligt på frågor ställda av våra patrons och det blev lide...


Jun 24, 2019

Petrina pratar om polisens tillslag mot thaimassage-salonger i Södertälje. Veckans vikarie Krisse Jonzon löser problemet med det växande antalet pensionärer i Lund och Johannes bjuder på ett efterlängtat segment. 


Jun 16, 2019

Armann rapporterar från damfotbolls-VM även känt som "bara VM", vikarierande Malmö-komikern Angelica Cisalli avslöjar och varnar för pensionärsbebisar och Jofi spekulerar om Säpos utvisningar av imamer. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jun 9, 2019

Jofi ger oss senaste nytt från Österlen och undersöker hur man skalar en banan rätt, Armann varnar för faror med tvättstugor och Petrina gör två uppföljningar på hennes specialområden fågel och bög. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.