Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Oct 31, 2019

Gänget bakom MÅNDAG bjuder på ett smakprov från den Patreon-exklusiva bonuspodden MÅNAD. Det var det sjuttonde avsnittet av podden och släpptes i oktober månad 2018.

Ämnet denna gång var TV-SPEL. Vi svarade som vanligt på frågor ställda av våra patrons och det blev lide...


Oct 27, 2019

Petrina funderar över vad som kommer hända med nu efter Al Baghdadis tragiska bortgång, Armann berättar vem artisten som jagas för gårdsmordet är, och veckans vikarie Marcus Johansson avslöjar ett stort mörkläggande som ägt rum i svensk media. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Oct 20, 2019

Petrina pratar om den historiska rymdpromenaden med bara kvinnor, Jofi följer upp Greta Thunbergs resa på andra sidan Atlanten och Armann funderar lite över en Malmösatsning på ett eventuell Hitman-spel! Allt detta och lite till i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Oct 13, 2019

Vi fortsätter rapportera från New York, men denna gången med betydligt bättre ljud! Petrina pratar om nyheten att hon provat på olika ”ridiculous” desserter, Simon Gärdenfors har egna tankar om de stora sexförbrytardokumentärerna som alla komiker i New York skämtar om, Jofi berättar om den ovanligt...


Oct 6, 2019

Vi rapporterar från New York, där Jofi berättar att hemlösa har det tufft, Petrina berättar att cyklister har det tufft, Armann berättar att gränspoliser har det tufft, och veckans gäst Simon Gärdenfors berättar att högklassig satir lever och frodas.