Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jan 31, 2021

Armann har en handfull funderingar kring Nordens första dubbla handtransplantation, Jofi berättar om den senaste namnbytestrenden i Malmös undre värld, och Petrina ger sin syn på situationen med det stöldbenägna "Situationer"-kontot. Allt detta och en massa annat roligt i senaste avsnittet av DIN ENDA...


Jan 24, 2021

Jofi kan inte konkurrera med den stora humoristen internet utan redogör istället för veckans sanslöst roliga Bernie-memes, Armann har valt att följa ryska intriger istället för amerikanska, och Petrina har sett tv-serien Tunna blåa linjen och har några önskemål till filmteamet. Dessutom gör vi en snabb...


Jan 17, 2021

Den ryske aktivisten Aleksej Navalnyj är i poddande stund på ett plan tillbaks till Ryssland. Petrina rapporterar live från soffan. Kommer han förgiftas igen? Ingen vet. 

Jofi gillar den politiska tydlighet som republikanen Lauren Boebert uppvisar.

Armann har högläsning från Mikael Wiehes krönika om...


Jan 10, 2021

Armann pratar om det patetiska försöket till statskupp i FS, veckans vikarie Eva Solér om hur Skåne påverkas av den nya pandemilagen, och Jofi väljer bland massa mysterier vilket som ska bli nya Palmemordet.

Allt detta och lite till i senaste avsnittet av MÅNDAG som du kan och bör stötta (snälla) på


Jan 3, 2021

Jofi får en briljant idé efter alla skandaler med ministrar och myndighetschefer som vistas i offentliga miljöer, Armann inspireras av sophanteringsföretaget Think Pink och Petrina ger lugnande besked gällande barn med Downs syndrom. Allt detta och lite till i detta skitårets första avsitt av Måndag.

Stötta...