Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Apr 25, 2021

Jofi pitchar idéer till fler moderna remakes på Astrid Lindgren-klassiker än bara Saltkråkan, Armann gör bara sitt jobb när han pratar om den kaotiska Covid-situationen i Indien och Petrina tar sitt tjejansvar och rapporterar om en mensnyhet - den om de två tyska männen och den rosa handsken.

Allt detta och en...


Apr 18, 2021

Petrina hjälper USA förbättra sina sanktioner mot Ryssland, Armann fortsätter på temat med tre olika Rysslandsrelaterade nyheter och veckans vikarie Felicia Jackson ifrågasätter arkeologers antaganden om T-Rex utbredning och tar sen upp sambandet mellan ADHD och snarkning.

Allt detta och en massa annat roligt i...


Apr 11, 2021

Armann föreslår flera lösningar på det växande problemet med brist på gravplatser, Jofi tipsar om hur du gifter till dig ett halvt kungarike och Petrina spekulerar inför årets tafsardagen som infaller den 15:e april.

Allt detta och en massa annat roligt i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta...


Apr 4, 2021

Jofi vägrar att förvånas av kändisars troféjakt, Petrina gör ett potpurri av inte så påskiga påsknyheter, och Armann rapporterar om coronatest och linkedin direkt från dödsbädden. Allt detta och en dålig vits i veckans MÅNDAG. Stötta podden på