Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

May 30, 2021

Jofi håller ett brandtal om rasismen som drabbar isländska poddare, Armann rapporterar från Veterandagen till skillnad från gnällrövarna på Bohuslänningen och Petrina pratar om danskan som knullade i radio.

Allt detta och mycket till i veckans avsnitt av MÅNDAG, numera även konstaterad DEN BÄSTA PODDEN, som...


May 23, 2021

Jofi läser om en knarkfabrik som äntligen ger honom ett tillfälle att diskutera cannabis seriöst, Armann går igenom nio skånska kommuners självinitierade drogtestning av avloppsvatten och Petrina skriver början på vad som kommer att bli socialstyrelsens kommande broschyr om kusingifte.

Allt detta och lite...


May 16, 2021

Armann bjuder på alternativa åsiktspaket i Israel/Palestina-konflikten, Petrina ger goda råd till Svedalabor som inte vill ha döda muslimer, och Jofi ger en feberyr rapport från efterlivet som han har ena foten i.

Allt detta och massa annat kul i avsnitt 213 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA. Stötta podden på


May 9, 2021

Det är 20 avsnitt sen mikrobiologen Farshid Jalalvand var med i MÅNDAG och svarade på våra och lyssnarnas frågor om pandemin och vaccin - ett avsnitt som var väldigt uppskattat. Mycket har hänt på vaccin-fronten sen dess, så i detta avsnittet har vi bjudit tillbaka Farshid för att återigen svara på våra och...


May 2, 2021

Armann letar bakomliggande orsaker till den stora mänskliga lavinen i Israel, Petrina berättar om låtsas-funktionsnedsatta bidragsfuskare i Göteborg och veckans vikarie Eva Solér har samlat ihop en hög med nyheter där hon tycker sig se ett förändrat beteende hos folk såhär en bit in i pandemin.

Allt detta och...