Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Dec 25, 2022

Årets sista avsnitt är här och det är ett slappt mellandagsavsnitt som ni alla suktat efter! Armanns sambo och baby momma Terése ”Tess” Björk gästar.

Tess spekulerar i vad som egentligen hänt i samband med den senaste Almondy-skandalen, Armann har slutsatser att dra efter att Gävlebocken INTE brunnit ner,...


Dec 18, 2022

Jofi imponeras av en apa som kan tänka i flera led till skillnad från Furuviksparkens personal.

Petrina slår fast att alla djur inte är lika värda inför nyårshelgen och att hundägare måste ta sitt ansvar och Armann har betalat en hel krona i onödan för en artikel om Skaras tredje värsta persons dotter.

Allt...


Dec 11, 2022

Detta avsnittet är Patreon-exklusivt, så det du hör här är ett smakprov. Vill du höra hela avsnittet, samt massa annat roligt Patreon-exklusivt samtidigt som du stöttar vår kulturella gärning så går du in på patreon.com/mandag och PLEDGAR. Detta gör du nu omedelbart!

Denna veckan är det ett decimerat...


Dec 4, 2022

294. Hédi Frieds brutna löftben

Petrina varnar iranska regimen för riskerna med deras senaste löfte, Armann hjälper Göteborg med deras nya miljöproblem, och Jofi föreslår nytänk vad gäller slagträn i debatter i samband med statsministerns brutna löften.

Allt detta och Jofis Santa Monica-vistelse i avsnitt...


Nov 27, 2022

Petrina pratar om det helvete ryska spioner tvingas genomlida i Sverige, veckans vikarie Felicia Jackson ber EU dra åt helvete efter deras senaste övertramp mot svenskar, och Armann försvarar den hetlevrade peruanska läkarstudenten som skördade mexikanska organ.

Allt detta och bögar i Qatar hör du i avsnitt 293...