Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

May 28, 2023

Jofi har sett svtserien Persona non grata och tar oss igenom avsnitten om Gudrun Sjödén och Fredrik Federley. Petrina väljer sida i Marabou vs. Ukraina och Armann längtar tills vi inför AfterLife Pay i Sverige. Det och mycket mer i senaste avsnittet av MÅNDAG. 

Om du vill ha tillgång till alla avsnitt...


May 21, 2023

Petrina ser inget problem med att Beyonce tyckte att Sverige hade sämst publik, veckans fördomsfria vikarie Felicia Jackson vill backa bandet och ta skolan tillbaka till hur det var på hennes tid och Armann stresstestar den självmordshetsande AI-chattbotpsykologen Eliza efter att en belgisk tagit livet av sig.

Allt...


May 14, 2023

Armann ser en självklar stor ledare över landet Sverige efter framgångarna i Eurovision, Jofi ser bara fördelar med de kriminella gängens expansion till Norrland och Petrina tycker precis som moderaten Fredrik Kärrholm att klädval påverkar livet.
 
Allt detta och missionärer som tar kontakt i skrift...


May 7, 2023

Detta är ett kort smakprov av veckans avsnitt som du kan höra i sin helhet om du stöttar oss på patreon.com/mandag, vilket du BÖR göra.

Jofi tycker att det brittiska kungahuset äntligen känns modernt i och med kröningen av Kung Charles den fule, veckans vikarie Christoffer Nyqvist låter Gui Minhai svara på...