Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG


Apr 21, 2024

Denna vecka är Måndag Patreon-exklusivt för alla lyssnare som har ett människovärde till skillnad från alla som inte är patrons.

Armann ger polisen tips om hur de kan ligga steget före nu när visitationszoner införs på torsdag, Petrina gör det enda rimliga ställningstagandet ang Eurovision i Malmö och Jofi ger Anna Kinberg Batra (och andra politiker) ansvarsfrihet från sin påstådda skandal. Allt detta plus frågan om Armann ska avliva sin ena hund, båda eller ingen, i avsnitt 365 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Om du är en av lyssnare som helt saknar människovärde kan du fortfarande ändra på detta och börja stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och då även höra hela avsnittet, likaså alla andra Patreon-exklusiva avsnitt vi gjort.

Vill du stötta ännu mer och få fet valuta för pengarna dessutom bör du gå in på www.underjord.nu och köpa biljetter där. Även inaochpetrina.se har biljetter som är mycket köpvärda. Passa även på att se Jofis föreställning ”Året är 2023” som finns nu gratis att se på https://www.youtube.com/watch?v=oSNplL50h2Q, men du kan även köpa den på https://underproduktion.se/jofistandup om du hellre vill stötta.