Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jun 25, 2017

Jofi pratar om tennisspelaren Andy Murray som lovade att donera prispengar från en turnering till offrens anhöriga från branden i London, Armann spekulerar kring kinesers närvaro i Afrika och Anton är övertygad om att fel person har dött i veckan. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jun 19, 2017

Armann är tillbaka från sin tripp till Marocko med tankar kring ramadan. Petrina gör en grundlig genomgång av årets sommarpratare i P1, och Jofi spekulerar i om Kaj Linna är oskyldigt dömd eller skyldigt friad. Dessutom korta nyheter om en massa katastrofer runt om i världen. Inte missa!


Jun 11, 2017

Jofi pratar om Breiviks namnbyte, Petrina spekulerar kring förslaget om toalettmusik och Anton ger sig på alla som skämtade om att Carola var fångad i en stormvind i veckan. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jun 4, 2017

Jofi pratar om terrorism genom fordonsattacker, Anton tar upp Moderaternas låga opinionssiffror och Petrina djupdyker i den rasistiska äldrevården. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.