Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

May 29, 2022

Veckans vikarie Isak Berg pratar om hur pinsamt det börjar bli med Sveriges natoansökan och ger Ann Linde tips på hur hon ska göra med Turkiet. Petrina förstår tillskillnad från Johan Jureskog varför ungdomar inte vill arbeta inom hotell och restaurang och Jofi har nåtts av ett viktigt budskap där man som...


May 22, 2022

Jofi förmedlar goda råd om hur du undviker apkoppor, Petrina pratar om Mood Managers som är det nya heta jobbet i Stockholm och Armann hjälper Borås att marknadsföra sig till följd av skönhetssalongsbordellen där som förtalsanmälde Johanna Nordström.

Stötta podden på patreon.com/mandag så bidrar du till...


May 15, 2022

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Stort tack till alla er som stöttar podden! Ni är anledningen till att vi fortsätter med podden och kanske att vi aktivt fatta beslut om att fortsätta leva vecka efter vecka.

Armann har lite åsikter efter att ha tittat på helgens Eurovision, Jofi har tittat på...


May 8, 2022

Jofi har en plan för att vända ryska nazistanklagelser mot Astrid Lindgren till militära framgångar, Petrina oroas över att Bono besökt Ukraina och Armann ger sina synpunkter på Nasas beslut att skicka binära nakenbilder till rymden.

Stötta podden på patreon.com/mandag så bidrar du till poddens fortsatta...


May 1, 2022

Petrina kan inte hålla sig från att ännu en gång slänga idrottande cis-brudar under bussen i den eviga "transpersoner inom idrott-debatten". Nytt för denna rant är att hon i alla fall försöker visa empati med alla inblandade sidor. 

Eva Solér snackar om samhällets nya bomber, feta vågar, och reder ut varför...