Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Jul 30, 2017

Jofi pratar om IT-skandalen på Transportstyrelsen, Petrina berättar om ett konstigt byråd i Pakistan och Anton ställer sig frågan om Donald Trumps beteende är värdigt hans ämbete. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jul 23, 2017

Gänget har varit på turné i veckan och allting har inte riktigt gått som det var tänkt. Jofi pratar om O.J. Simpsons frigivning och Armann berättar om R. Kellys påstådda sexsekt. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jul 16, 2017

Armann pratar om strejkande sopgubbar, Anton ställer sig på Donald Trumps sida och Petrina berättar om sin syn på bostadsfusk. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jul 9, 2017

Jofi pratar om Stefan Löfvens resa genom Sverige, Petrina spekulerar kring varför japaner slutat ha sex och Anton är övertygad om att näthat är passé. Allt detta och korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.


Jul 2, 2017

Petrina har besökt våldtäktsfestivalen Bråvalla, Armann ger misshandelsdömda Kent Ekeroth en diagnos, och Jofi berättar om när Rödluvan frågade ut Michael Nyqvist om hans nya look. Dessutom lite om Almedalen samt självklart korta nyheter!