Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Feb 26, 2024

Petrina berättar vilka dom RIKTIGA ekonomiska vinnarna är i skuldsamhället, Armann förutspår AI’s utveckling med hjälp av rubriker om vad som är ett tecken på intelligens och Jofi tillsätter ett nytt råd som bevarar skånska med hjälp av nyord.

Allt detta och furrie-parad i veckans avsnitt av DIN...


Feb 19, 2024

Denna veckan är det dags för Patreon-exklusivt avsnitt, så här kan du som inte är patron bara höra intro-snacket. Vill du hra hela avsnittet och alla andra avsnitt vi nånsin släppt och kommer släppa går du in på https://www.patreon.com/mandag och blir patron.

Då kommer du få höra hur Armann hedrar...


Feb 12, 2024

Armann följer upp sin Eskilstuna-månad med en 18-årig svärdsman från Strängnäs, Jofi följer i sin tur upp Sveriges kommande sista val med att utse olika partiers diktator-kandidater och Petrina tror inte på Rysslands satsningar på bostadsmarknaden i  Mariupol.

Allt detta och den bokstavligt talat rykande...


Feb 5, 2024

Armann har börjat prenumerera på ekuriren efter att Eskilstuna kommit med på en lista över världens lyckligaste städer, Jofi ser hur Sverige låter sig inspirereras av världens coolaste diktator, och veckans vikarie Eva Solér rapporterar från lokalnyheternas deppigaste vrå - en skola i Hörby. Dessutom pratar...