Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Oct 30, 2023

I detta patreonexklusiva avsnitt av MÅNDAG tycker Armann att vi borde lära oss nåt av tillslagen mot venezualanska fängelser, Jofi delar Aftonbladets chock över att muslimska länder är muslimska, och Petrina rapporterar om en välorganiserad Fight Club bland barn i Staffanstorp. Och så pratar vi om några...


Oct 23, 2023

Petrina dividerar kring hur det skulle bli med förslaget om sänkt straffmyndighetsålder, Armann jämför de båda sidorna i den senastge konflikten Israels mot Greta och Jofi rapporterar från hyresrättsvärlden som han är en del av. Allt detta och kniv i slidan i senaste avsnittet av BÄSTA PODDEN.

Stötta podden...


Oct 16, 2023

Armann konstaterar att Österrike-bilden inte förbättrats trots strategisk gullig forskning, Petrina inför nya bastu-regler i Sverige med anledning av bastubråket i Östersund och pratar om den obskyra nyheten att det är krig i regionen Israel och/eller Palestina.

Stötta podden ekonomiskt på 


Oct 8, 2023

I detta patreonexklusiva avsnitt av MÅNDAG rapporterar Armann om sommarens stora händelse i Staffanstorp, veckans vikarie Viktor Carlsson presenterar sitt åtgärdsprogram mot gängvåldet och Petrina är lack för hon har blivit lurad på flera hundra kronor av ett oseriöst pisseföretag.

Lyssna på hela avsnittet...


Oct 2, 2023

Detta avsnitt av MÅNDAG rapporterar direkt från översvämningsdrabbade Brooklyn, där Jofi befinner sig med komikern, poddaren, och den då och då återkommande måndagsinhopparen Simon Gärdenfors. Förutom syndafloden som orsakade förödelse så som vattenpölar och dyrare uber, så behandlas även sånt som...