Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Mar 31, 2024

Denna vecka är Måndag Patreon-exklusivt i sin helhet för alla lyssnare som har ett högre människovärde än andra.

Petrina har fått tag på senaste kvinnofridsbarometern, Armann presenterar lösningar på Sveriges begravningsproblem och Jofi arrangerar ett stort blindtest för att se vilka Armann och...


Mar 24, 2024

Armann är orolig över det rekordlåga barnafödandet i Sverige, Petrina har hittat en mycket påskig nyhet från Angola och Jofi oroar sig över vems sida han står på efter veckans tragiska händelser. Allt detta och Swedish Dart Festival i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSSKÄLLA.

Stötta podden på


Mar 18, 2024

Armann är besviken på ryska folket efter helgens presidentval, veckans vikarie Lisa Dahlin avslöjar politiska budskap i svenska melodifestivalen och Jofi har storslagna idéer om en underjordisk fighting-turnéring i Malmö. Allt detta och plastgänget i Jönköping i DIN ENDA NYHETSSKÄLLA.

Stötta gärna podden på...


Mar 11, 2024

I detta Patreon-exklusiva avsnitt går Petrina igenom senaste Förtroendebarometern, Jofi tycker det är dags att sälja av allt i Sverige och Armann röjer vår samtids största konstnärs identitet. Allt detta och Jofis möte med en bög i avsnitt 359 av DIN ENDA VÄN I LIVET.

Detta är som sagt ett Patreon-exklusivt...


Mar 4, 2024

Måndag är tillbaka med Ameliapodden-gänget, d.v.s. Petrina, Armann och vikarien Terése ”Tess” Björk. Det pratas en hel del om förskoleproblem såsom lågaffektivt bemötande och skabb. Sen ger Petrina oss ett effektivt nyhetssvep med bl.a. Dumpen Qatar och dynamiska priser på Wendys. Och så mynnar det...