Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Mar 29, 2020

Ytterligare en vecka där din enda nyhetskälla domineras av ett specifikt virus, och denna veckan har vi alla äran att ha med den svinroliga komikern Filip Andersson som vikarie.

Armann betonar vikten av att peka finger åt specifika samhällsgrupper (i synnerhet en) i kristider, Filip ser ett tänkbart scenario med...


Mar 22, 2020

En viss smitta fortsätter att dominera din enda nyhetskälla. Tomas Högblom förklarar sin ovilja att applådera på balkongen, Petrina är oförstående för människors toblerone-vanor i karantän, och Jofi har tittat på gammal-teve för att söka trygghet. Detta och mycket mer i ett nytt avsnitt av Måndag!


Mar 15, 2020

Denna veckan fick Måndag återigen äran att ha med den svinballa Viktor Carlsson som vikarie!

Jofi har äntligen fått en kändis som blivit ansiktet utåt för coronaviruset, Armann har observerat svenskarnas hamstringsstrategier efter att han själv hamstrat på Willys, och Viktor Carlsson har verkligen försökt...


Mar 9, 2020

Petrina försöker rädda oss från terrorhotet incels, Jofi önskar sig att en kändis ska få corona, och Eva Solér har åkt Vasaloppet med en imponerande hastighet! Allt detta och lite annat i ett nytt avsnitt av MÅNDAG!


Mar 1, 2020

Vi gästas åter av våran mest vikarie Kristoffer Jonzon som pratar om barnombudsmannens överdriva porrkonsumtion. Johannes pratar om Coronaviruset och Petrina går igenom några rubriker vi kunnat läsa under Februari månad. 

Stötta oss på patreon.com/mandag