Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG

Apr 28, 2024

Armann tycker att Eurovision ska tänka om angående politiska budskap, Jofi rapporterar från Gunnar Strömers studieresa till USA och Petrina oroas tillskillnad från Gunnar Strömmer inte av att tjuvar och poliser knullar. Allt detta och ett Ron Jeremy-memmo i veckans avsnitt av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta podden...


Apr 21, 2024

Denna vecka är Måndag Patreon-exklusivt för alla lyssnare som har ett människovärde till skillnad från alla som inte är patrons.

Armann ger polisen tips om hur de kan ligga steget före nu när visitationszoner införs på torsdag, Petrina gör det enda rimliga ställningstagandet ang Eurovision i Malmö och Jofi...


Apr 15, 2024

Jofi minns den svenska motsvarigheten till O.J Simpson, Armann är bekymrad över en Finlandsbild i förändring, Petrina ser fram emot the Enhanced Games. Allt detta och Irans hövlighet mot Israel i DIN ENDA NYHETSKÄLLA! 

Stötta podden på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa...


Apr 8, 2024

Jofi försvarar Glenn Hysén och hans memmo-hälsning med det enda argumentet som funkar, Armann är orolig men även hoppfull över Danmarks utveckling och Petrina försöker reda ut vafan kåtbocken P Diddy haft för sig. Allt detta och 40-årigt blod i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden på