Preview Mode Links will not work in preview mode

MÅNDAG


Feb 6, 2022

Här kommer ett till sånt avvikande specialavsnitt där vi bjudit in den populäre och efterfrågade mikrobiologen Farshid Jalalvand för att svara på lyssnarnas frågor som rör pandemin och vaccinering. Bland annat får vi reda på hur det verkligen ligger till angående myten om att virus alltid muterar till det snällare och Farshids lite lösa men logiska teori om varför de ursprungliga Covid-19-vaccinen är precis lika effektiva som uppdaterade varianter som är anpassade efter de senaste mutationerna. Men också sidospår om varför du aldrig ska dricka kamelpiss och varför det kan vara bättre att gurgla bröstmjölk än att dricka den som vuxen.

Dessutom blir det mer filosofiskt när vi pratar om Farshids kommande bok ”Apan och Filosofen” som du kan läsa mer om samt förbeställa signerad här: https://fritanke.se/bestall-apan-och-filosofen/

Stötta MÅNDAG ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa Patreon-exklusivt material som t.ex. förra veckans avsnitt av MÅNDAG och alla avsnitt av den Patreon-exklusiva podden MÅNAD.